GORDIJNEN

Wieltexo heeft het grootste assortiment gordijnen van Oss en omstreken. Het kiezen van gordijnen is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van hun huis. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur? Om u te helpen bij die keuze hebben wij diverse gordijnstoffen op volle lengte in de showroom gepresenteerd. Wij bieden u de mogelijkheid om een kleurstaal of showbaan te lenen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Wieltexo biedt u gordijnen aan van ons eigen merk ForYou exclusive. Doordat wij dit groots inkopen kunnen we de prijzen laag houden. Onze collectie bestaat uit transparante (vitrage), semi-transparant (in-between), overgordijnen en verduisterende stoffen (dim-out & black out), bestaande uit vele kleuren & dessins. U heeft de mogelijkheid om de stof direct mee te nemen, maar wij bieden u ook de service om het in te meten, te confectioneren en vervolgens te plaatsen.

Bij de confectie heeft u de keuze uit diverse plooien zoals een enkele plooi, retourplooi, vlinderplooi, tri-plo-plooi, ringen en volgens de laatste trends natuurlijk de waveplooi. Voorbeelden hiervan zijn te zien in onze showroom.