GEWEVEN HOUT


De trend van het moment is geweven hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.


Verkrijgbaar in twee wevingen


Het geweven hout is leverbaar in twee soorten wevingen: ’thin sticks’ en ‘flat sticks’. Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in-between. Dat laatste betekent dat je er wel gewoon doorheen kunt kijken, maar het materiaal zelf iets dikker is. Hierdoor kun je nog steeds makkelijk naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet meer zo eenvoudig naar binnen. 

Bij ons is geweven hout verkrijgbaar in twee varianten raambekledingen: als vouwgordijn en rolgordijn. Welke weving of raamdecoratie je voorkeur ook heeft, geweven hout is en blijft een natuurproduct en heeft daardoor altijd een unieke uitstraling. Met een bamboe vouwgordijn of roll-up breng je dus altijd sfeer in huis!


Roll-up bamboe raambekleding


Bamboe raambekleding is sinds een aantal jaren enorm in trek. En terecht! Dit bijzondere raamdecoratie product heeft de harten verovert van menig interieurliefhebbers. Het draagt niet alleen bij aan een knus interieur, maar is ook een goede keuze voor het milieu. Wist je dat bamboe overigens geen hout is? Het is een grassoort die qua uiterlijk wel veel weg heeft van hout. 

Wil je een tropische én rustgevende sfeer in huis halen? Dan zit je met onze bamboe rolgordijn op maat goed. Het gordijn hangt strak, als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. Het bedienen van de raamdecoratie gaat eenvoudig dankzij de optrekkoorden. Ook kunnen we deze gemotoriseerd leveren.


Geweven hout als vouwgordijn


Binnen ons assortiment kun je ook kiezen voor een vouwgordijn met een prachtige houtstructuur. Met vouwgordijnen van bamboe haal je een echte eyecatcher in huis die ook nog eens vervaardigd is uit een duurzame materiaalsoort. 

Het bamboe vouwgordijn is een elegant en stijlvol raamdecoratie product en geeft je interieur een chique uitstraling. Ga je voor lichte, neutrale houttinten of durf je uit te pakken met bijvoorbeeld antracietkleurige of zwarte bamboe vouwgordijnen? Bij ons kun je altijd terecht voor een passend advies. 

Ook wanneer je op zoek bent naar andere soorten houten raamdecoraties. Denk hierbij aan producten als houten blinds, jaloezieën en shutters. Doe meer inspiratie op en ontdek zelf welk raamdecoratie het best bij jouw interieur past.