JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur: van modern tot landelijk.

De jaloezie combineert functionaliteit met een stijlvolle uitstraling. In één simpele beweging bepaalt u de perfecte inval van het licht. Met de lamellen van de jaloezie speelt u met de richting van het zonlicht dat uw kamer binnenkomt en de intensiteit van het licht. U kunt zo de sfeer creëren die u wenst in uw interieur.

 

Materiaalsoorten

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Denk aan aluminium, hout en kunststof. Het is ook mogelijk om verschillende lamelbreedtes te kiezen. Indien u van comfort houdt, bestaan ook nog de elektrisch bedienbare systemen met schakelaar of afstandsbediening.

 

Hout

Alle houten jaloezieën worden op maat gemaakt. De jaloezieën zijn leverbaar in 25, 35, 50, 65 en 70 mm lamelbreedte. De 65 en 70 mm lamellen zorgen voor een shutterlook, met de eigenschappen van een jaloezie. Ladderbanden zijn leverbaar in 25 en 38 mm, in vele kleuren en dessins. Van houtstructuur tot mat gelakte finish en van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. De houten jaloezieën op maat zijn geheel naar eigen wensen samen te stellen.

 

Aluminium

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De collectie bestaat uit tal van verschillende kleuren. Voor ieder interieur is er een geschikte kleur. De breedte van de ladderbanden hangt af van de breedte van de lamel. Dit varieert tussen een ladderband van 25 of 38 mm, waarbij u ook de keuze hebt uit vele kleuren en dessins.

 

PVC

De PVC jaloezie heeft de uitstraling van hout maar de voordelen van kunststof.  
De PVC jaloezie is zeer geschikt voor badkamer en keuken.