Van garage naar een compleet nieuwe winkel: Wieltexo gaat met zijn tijd mee. Ons familiebedrijf dat gordijnstoffen en binnen zonwering verkoopt, bestaat bijna zeventig jaar. Al die tijd is er al de winkel aan de Hertogensingel 115. Toch was het nu de hoogste tijd voor een complete renovatie.

Adriaan van der Wielen begon Wieltexo destijds in een garage. Door de jaren heen werden hier telkens stukken aangebouwd. “Je liep echt van ruimte naar ruimte. Het pand was nu dan ook echt op, en toe aan een complete renovatie. Dat was een flinke investering, maar daardoor zijn we wél weer helemaal klaar voor de toekomst.”

De renovatie werpt al zijn vruchten af, het is namelijk direct een stuk drukker geworden. De winkel heeft belangrijke veranderingen ondergaan. “Alles ziet er mooier en ruimer uit. Dat geeft klanten een beter overzicht. We hebben nu een mooie uitgebreide presentatie van binnen zonweringen. Daarnaast staan er kniptafels en snijmachines achter in de showroom. Klanten kunnen daardoor zien hoe we met de stoffen bezig zijn.

Zowel particulieren als winkeliers kunnen hier nog steeds terecht voor gordijnstoffen. Omdat de groothandel onze core business is, hebben we altijd voldoende voorraad. De winkel is daar een goede aanvulling op. Daarnaast verzorgen we totaalpakketten voor het inmeten, maken en ophangen van gordijnen en binnen zonwering. Dat deden we altijd al en dat blijven we doen. En vanuit ons vernieuwde onderkomen lukt dat nu nog beter.”